×

Besplatna dostava

BESPLATNA DOSTAVA U HRVATSKOJ

Proizvodi koji se nalaze u ponudi na internet trgovini www.klima-uredaji.com.hr isporučuju se korisnicima/kupcima na području Republike Hrvatske.

Rok isporuke je do 3 radnih dana, po primitku Vaše narudžbe/uplate/online transkacije ukoliko je proizvod raspoloživ kod glavnog uvoznika.

 

Cjenik dostave
Dostava robe je besplatna za vrijednost narudžbe iznad 1.500,00kn, vrijedi za područje RH (uključujući otoke).

Za naručenu robu vrijednosti do 1.500,00kn dostavu naplaćujemo u paušalnom iznosu od 50,00kn.

Overseas express vrši dostavu na sljedeće otoke: Cres, Lošinj, Krk, Rab, Pag, Vir, Ugljan, Pašman, Murter, Brač, Hvar, Pelješac i Korčulu.

Raspored vožnje na otoke možete provjeriti na stranici: www.overseas.hr

 

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču Overseas expressa.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

 

Ako kupac ne primi robu,ili obavijest o isporuci,nakon što je poslana,u očekivanom vremenu,kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

 

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi narudžbu robe,potvrdu gotovinskog/virmanskog plaćanja,potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač tvrtke Overseas expres zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

 

Neuspjela isporuka zbog Vaše odsutnosti
Kod pokušaja isporuke će se ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke i broj telefona službe za korisnike, a sama pošiljka će se vratiti u pripadajući sabirni centar. Vi samo trebate nazvati službu za korisnike i dogovoriti novu dostavu.