×

Servis i provjera rada,čišćenje i dezinfekcija

Servis i provjera rada,čišćenje i dezinfekcija

Stanje: Na zalihama

Cijena: 50.00 €

Specifikacije proizvoda

Redovno održavanje klima uređaja provodimo iz zdravstveno-higijenskih i tehničkih razloga kako bi spriječili pojavu i razmnožavanje bakterija i drugih mikroorganizama te omogućili nesmetan rad klima uređaja.
 
Opis rada servisa:
 
-dolazak,pregled klima uređaja (unutarnje i vanjske jedinice) -digitalno očitanje temperature zraka na unutarnjoj jedinici
-čišćenje i dezinfekcija prašnih filtera unutarnje jedinice
-čišćenje i dezinfekcija isparivača (Coil disinfectant/Foam-a-coil)
-kontrola ventilatora unutarnje jedinice klima uređaja
-kontrola odvoda kondenzata(vode)
-polaganje tabletice (Actabs) za dezinfekciju kondenzata
-kontrola vanjske jedinice klima uređaja
-kontrola količine rashladnog medija
 
Sredstva za čišćenje:
 
1.Coil disinfectant je sredstvo za dezinfekciju koje uspješno djeluje na široki spektar bakterija. Ako se rabi prema uputama uništava: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus i Salmonella Choleraesuis ,uzročnike gripe A i Hongkonške gripe te herpesa simplex tip
 
2. Djeluje fungicidno na Trichophyton mentagraphytes i sprečava razvoj plijesni i neugodnih mirisa koje izaziva plijesan. Ovaj proizvod istovremeno čisti, dezinficira i dezodorira.
 
3.Foam-a-coil je sredstvo za čišćenje isparivača/kondenzatora,koje odstranjuje nečistoću, masnoču,ulje i prašinu. Actabs su tablete koje odstranjuju ili sprečavaju začepljenje kondenzata,pojavu bakterija i nastanak gljivica.