×

Robotski usisavač Midea S8+, crni

Robotski usisavač Midea S8+, crni

Stanje: Na zalihama

Akcijska cijena: 550.00 €Cijena u zadnjih 30 dana: 550.00 €

Specifikacije proizvoda

Midea S8+ pametni usisavač s automatskom stanicom za pražnjenje

Ovaj Midein proizvod zapravo je dva u jedan. Usisavač i čistač površina u isto vrijeme za uštedu vremena. Motor od 55 W s usisnom snagom od 4000 Pa sposoban je skupiti sve vrste prljavštine, bilo prašine ili dlaka. Za učinkovitije čišćenje, vibrirajuća glava brisača izvodi 500 brisanja u minuti. Laserska tehnologija LDS NaviPolaris može precizno mapirati stan tako da ne propustite nijednu točku ili krenete istom rutom više puta. M7 Pro može proći prepreke visine do 22 mm.

Štedi vrijeme

Zahvaljujući našem robotu usisavaču, konačno možete doživjeti kako čišćenje može biti jednostavno i zabavno! Stanica uključena u paket prazni spremnik uređaja. To nije samo higijenski, već i štedi vrijeme. Nakon što je robot ispraznio spremnik, nastavlja čišćenje od mjesta gdje je stao. Osim toga, vrećica za prašinu može se koristiti do mjesec dana, tako da je nema potrebe često mijenjati.

Moderna tehnologija

Održavajte zdrav i čist obiteljski dom. Mideini robotski usisavači čak filtriraju štetne tvari iz vode iz slavine, tako da možete biti sigurni da je vaš pod zaista čist. Koristeći modernu tehnologiju, može filtrirati sve nečistoće tako temeljito da koristi 99,9% sterilne vode.

Ogroman spremnik za vodu

Jeste li zabrinuti da će spremnik ostati bez vode tijekom čišćenja? Ne boj se! Spremnik za vodu S8+ je 250 ml, što odgovara m² površine koju treba očistiti. Pomoću aplikacije možete postaviti optimalnu dozu vode kako bi uređaj koristio pravu količinu vode za površinu.

Učinkovito čišćenje

Želite li besprijekornu čistoću kada je u pitanju klupa u vašem domu? Zahvaljujući vibrirajućoj glavi brisača, izvodi 500 pokreta brisanja u minuti, što rezultira izvanrednom učinkovitošću čišćenja (78%). Troslojni sustav filtera učinkovito uklanja prašinu i alergene kako bi vaš dom bio čist i zdrav.

Visoka učinkovitost vakuuma

Zahvaljujući motoru bez četkica od 4000 Pa, uređaj je trenutno jedan od najsnažnijih usisavača na tržištu. Dizajn četke u obliku slova V sprječava da se dlačice uhvate za četku i omogućuje vam učinkovito čišćenje osjetljivijih površina. Uređaj automatski povećava snagu usisavanja do maksimuma kako bi učinkovito uklonio prljavštinu skrivenu između vlakana tepiha.

Novi navigacijski sustav

Kako bi vam omogućio još ugodnije iskustvo čišćenja, robot usisavač ima najmoderniji LDS navigacijski sustav, tako da dok se vi odmarate, S8+ provodi vlastiti program čišćenja. Zahvaljujući senzorima protiv sudara, izbjegava stepenice i sprječava oštećenje uređaja, a pomoću timera možemo zakazati čišćenje kad god želimo.

Praktično korištenje

Korištenje S8+ je jednostavno i ugodno. Za njegov tretman ne morate ni ustati s kauča. Uređaj također radi s aplikacijom i glasovnom kontrolom za savršeno korisničko iskustvo. Robot čak može zapamtiti tlocrt nekoliko prostorija, tako da može biti prikladan čak i za čišćenje višekatnih obiteljskih kuća. Možete čak odabrati koje sobe želite samo usisati ili oprati.

180 minuta rada

Uređaj radi s litijskom baterijom od 5200 mAh, tako da s jednim punjenjem može raditi do 180 minuta, što znači da s lakoćom čisti i veće kuće. Štoviše, ako se baterija isprazni tijekom čišćenja, automatski se vraća na svoju stanicu za punjenje i nakon punjenja nastavlja čišćenje od mjesta gdje je stao.

Tih rad

Snažan i učinkovit motor robota usisavača i pažljivo dizajnirana ventilacija omogućuju filtriranje visokofrekventnih zvukova. Kao rezultat toga, razina buke robota usisavača iznosi 67 dB, tako da ni njegov zvuk nije uznemirujući dok umjesto vas obavlja kućanske poslove.

Ostale značajke:

– Model: S8+
– Maksimalna snaga: 55 W
– Usisna snaga: 4000 Pa
– Motor: bez četkica
– Kapacitet sakupljača prašine: 450 ml
– Spremnik za vodu: 180 ml
– Kapacitet baterije: 5200 mAh
– Razina buke: 67 dB (A)
– Težina: 4,4 kg
– Napon: 14,4 V
– Veličina sakupljača prašine/priključka: 454 x 301 x 440 mm
– Kapacitet vrećice za prašinu: 250 ml
– Vrijeme rada: do 180 minuta
– Elektrolitička dezinfekcija: da
– Kompatibilnost: Amazon Alexa, Google Assistant
– Primjena: M-SmartLife
– Boja: crna

Sadržaj paketa:

– Inteligentni usisavač
– Skupljač prašine / stanica za punjenje