×

ZODIAC RE 4200 VOYAGER

ZODIAC RE 4200 VOYAGER

Stanje: Na zalihama

Cijena: 1,270.00 €

Specifikacije proizvoda

VOYAGER Automatski usisavač Zodiac velike snage koji uključuje tehnologiju ciklonskog usisavanja za zadržavanje ostataka u suspenziji.

Ima nove patentirane četke u helikoidnom obliku i dvostruki vučni motor.
Prozirni poklopac i gornji pristup filtru olakšavaju svakodnevnu upotrebu.

S VOYAGER RE 4200 vaš će bazen biti savršeno čist tijekom cijele godine!

Usisavač za Liner obloge, armirani PVC, bojani beton, gres.

Usisavač za čišćenje dna, zidova i vodene linije. Sadrži 1,5-satni ciklus čišćenja dna i 2,5-satni ciklus čišćenja dna, stijenki i vodene linije. Za bazene dimenzija 10 x 50 (zapremina: 50m2) i pravokutne, ovalne i slobodne oblike. Sadrži kabel od 15 metara.

Optimalna izvedba čišćenja: patentirane četke s ciklonskom usisnom spiralom, veliki kapacitet usisavanja, integrirana okretna paleta dizajnirana za rad na svim oblicima i površinama bazena, jednostavan za korištenje i jednostavan pristup filtru s vrha zahvaljujući njegovim senzorima akcelerometra i žiroskopa, te svijest stope popunjenosti filtra vašim očima, zahvaljujući prozirnom prozoru filtra Voyager Pokazuje koliko je jednostavan za korištenje bazenski robot 4200

Sa svojim integriranim senzorima agilnosti i jedinstvenim dizajnom, VOYAGER RE 4200 nudi izvrsno čišćenje bazena i neograničenu agilnost. Stoga je idealan za sve vrste bazena, bez obzira na oblik i površinu.

Patentirani ciklonski proces usisavanja drži čestice prljavštine u suspenziji dok nastavlja upijati i čistiti druge ostatke.
Ima usisni otvor od 23 cm koji omogućuje kontinuirano i snažno čišćenje.

Značajke: + Maksimalna učinkovitost čišćenja: Patentirano ciklonsko usisavanje, četke u

obliku spirale, visok kapacitet usisavanja + Za sve vrste oblika bazena i pokrova: vučne trake, akcelerometar i žiroskop + Gornji pristup filtru Prozirni poklopac.